Hacılar’da öğrenciler tabletle buluştu

Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi kapsamında Kayseri Hacılar Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi (BASAL) 9. sınıf öğrencilerine tablet dağıtıldı. BASAL'da düzenlenen tablet dağıtım törenine Hacılar...

Google Haberlere Abone ol
Hacılar’da öğrenciler tabletle buluştu

Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi kapsamında Kayseri Hacılar Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi (BASAL) 9. sınıf öğrencilerine tablet dağıtıldı.

BASAL'da düzenlenen tablet dağıtım törenine Hacılar Kaymakam Vekili Ercan Öter, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Serim ve öğretmenler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Hacılar Kaymakam Vekili Ercan Öter, FATİH projesi kapsamında Hacılar'da ilk defa tablet dağıtımını gerçekleştireceklerini söyledi. Kaymakam Öter, "Başta Başbakanımız olmak üzere hükümetimize eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten sizler için çok önemli bir fırsat. Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. Kitaplardan bir anlamda kurtuluyorsunuz ve teknolojik anlamda çok güzel eğitimler alacaksınız. Dersi takip etme konusunda çok daha şanslı olacaksınız." dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici de FATİH Projesi ile gençlere bu fırsatı tanıyan Başbakan ve AK Parti hükümetine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından BASAL 9. sınıf öğrencilerine Kaymakam Vekili Ercan Öter, Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem tarafından öğrencilere tabletleri verildi.

Tablet dağıtımının ardından BASAL Biyoloji öğretmeni Fethi Ahmet Öner, akıllı tahta ile tabletlerde nasıl ders işleneceği hakkında bilgiler aktardı. CİHAN

Yorumlar