Hacı Kemal Liseleri öğrencilerinden engelliler uygulama okuluna anlamlı ziyaret

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren özel Nilüfer Hacı Kemal Liseleri öğrencileri, günlük hayatta engelli bireylerin yaşadığı sıkıntıları daha iyi anlamak, etkili bir iletişim kurmak ve onların duygularına ortak olmak amacıyla, İnegöl Belediyesi.

Google Haberlere Abone ol
Hacı Kemal Liseleri öğrencilerinden engelliler uygulama okuluna anlamlı ziyaret

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren özel Nilüfer Hacı Kemal Liseleri öğrencileri, günlük hayatta engelli bireylerin yaşadığı sıkıntıları daha iyi anlamak, etkili bir iletişim kurmak ve onların duygularına ortak olmak amacıyla, İnegöl Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

    Öğrenciler, harçlıklarıyla aldıkları ve annelerinin yaptıkları yaş pastaları uygulama okulu öğrencilerine ikram etti. Uygulama okulu öğrencilerinin el emeği eserlerinden oluşan sergiyi de gezen öğrenciler sınıfları da dolaştı.

    Hacı Kemal Liseleri Okul Müdürü Muzaffer Uzunoğlu, "Herkes bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimize moral motivasyon desteği vermek ve onların topluma daha sağlıklı bir şekilde adapte olmalarına destek için ziyaret ettik.” dedi.

    Rehber öğretmen Yasin Şenel ise şunları kaydetti: “Uzattığımız ellerimizi sımsıkıca tutan, bizlere sürekli gülücükler dağıtan o sempatik ev sahipleri, bizlere yürekten sıcacık tebessümlerini hiç esirgemediler ve bizleri en iyi şekilde ağırladır. Zihinsel yada fiziksel engeller sevgiye şefkate asla engel değildir. Engeller kafadadır engelleri kaldırıp bizleri orada yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz.”

CİHAN

Yorumlar