Hacı Kemal Erimez'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sakarya Akyazı Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu'nda kalan başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Yurtta kalan 18 öğrenci takdir, 45 öğrenci ise teşekkür belgesi aldı. Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi...

Google Haberlere Abone ol
Hacı Kemal Erimez'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sakarya Akyazı Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu'nda kalan başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Yurtta kalan 18 öğrenci takdir, 45 öğrenci ise teşekkür belgesi aldı.

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi Başkanı Hüseyin Kav, Hacı Kemal Erimez Yurdu'nun ilçenin eğitim başarısında önemli bir yeri bulunduğunu vurgulayarak, "Eğitilmiş insan gücünün yetiştirilmesinde de, eğitim ve öğretimin en vazgeçilmez aracı şüphesiz teşviktir. Öğrencileri girişimci ve rekabetçi bir ruhla, barış içinde yarışmaya teşvik etmesi takdire şahan. Tebrik ederim.” dedi.

Akyazı’nın dışarı açılan kapısının ‘Hacı Kemal Erimez Yurdu’ olduğunu vurgulayan Yurt Müdürü İlhan Dinç, öğrencilerin 45 teşekkür ve 18 takdir belgesi almasıyla mutluluklarının katlandığını belirterek,"Her öğrencinin özlemi üniversiteli olmak. Hepiniz yaşamınızda, hem severek yapacağınız, hem de iyi gelir getiren bir işiniz olsun istiyorsunuz. Ama ülkemiz koşullarında üniversiteli olmak kolay değil. Üniversitelerin kontenjanlarının sınırlı olması ve başvuran adayların sayısının çokluğu, kaygılarınızı artıracak denli işinizi güçleştiriyor. ’Erimez A-takımı ‘sizi bekliyor. Üniversiteye hazırlanan bu özel 20 kişilik takım içinde yerinizi alın” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar