Hacı Kemal Erimez Yurdu'ndan kişiye özgü öğretim modeli

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren, Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu Sınav Kulübü tarafından düzenlenen, ’Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ basın toplantısıyla duyuruldu. Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu Sınav Kulübü, öğrencilerinin...

Google Haberlere Abone ol
Hacı Kemal Erimez Yurdu'ndan kişiye özgü öğretim modeli

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren, Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu Sınav Kulübü tarafından düzenlenen, ’Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ basın toplantısıyla duyuruldu.

Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu Sınav Kulübü, öğrencilerinin girişimci ve rekabetçi bir ruhla, barış içinde yarışmaya teşvik etme alışkanlığı kazandırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla, çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirten Yurt Müdürü İlhan Dinç” Her öğrencinin özlemi üniversiteli olmak. Hepiniz yaşamınızda hem severek yapacağınız hem de iyi gelir getiren bir işiniz olsun istiyorsunuz. Ama ülkemiz koşullarında üniversiteli olmak kolay değil. Üniversitelerin kontenjanlarının sınırlı olması ve başvuran adayların sayısının çokluğu, kaygılarınızı artıracak denli işinizi güçleştiriyor. ’Erimez A-takımı ‘sizi bekliyor. Üniversiteye hazırlanan bu özel 20 kişilik takım içinde yerinizi alın” şeklinde konuştu.

Eğitime uygun sınıflarda, kendini yenileyen ve geliştiren etüt öğretmenlerle, uygun test ve dokümanlarla kaliteli bir eğitim sunduklarını, ders içi kaliteyi ders dışında da birebir rehberlik anlayışıyla desteklediklerini anlatan İlhan Dinç ” Erimez öğretmenleri öğrencileriyle her zaman sıcak, içten,yapıcı ve verimli bir diyalog kurabilen öğretmenlerdir. Erimez öğretmenleri; yeteneğini, performansını ve ilgisini öğrencilerine sunan, mesleğinin gereklerini özenle yerine getiren öğretmenlerdir. Erimez Yurdu ’Başarılı bireyler, Kaliteli insanlar ’anlayışını görev olarak kabul etmiştir. Bu bağlamda başarıyı, ders içi anlatımlarla, ders dışı eğitim faaliyetleriyle desteklemekteyiz. Ayrıca öğrencilerine 25’e yakın doküman vererek öğrencinin başarısını desteklemekte, öğrencilerine burs vererek başarıyı ödüllendirmektedir. Sizleri de ’Erimez A-takımı ‘avantajlarımızdan yararlanmanız için yurdumuza bekliyor, başarınıza katkıda bulunmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yurt Müdürü İlhan Dinç konuşmasını şöyle sürdürdü: "Erimez A-takımı’; branş öğretmenleri denetiminde gün boyu açık bulunan ve sınavlara yönelik tüm yayınların bulunduğu etüt salonları ile öğrencilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır. Etüt öğretmenleri, öğrencilerin anlamakta zorlandıkları konularda ücretsiz özel ders vermektedir. Etüt çalışmaları öğrencilerimizin başarı grafiğini yükseltmede çok etkili olmaktadır. Ayrıca öğrenciler, etüt salonlarında diledikleri kaynaktan, diledikleri anda yararlanma ve çalışma olanağı bulurlar. ”

CİHAN

Yorumlar