Hacı Boydak üçüncü kez serbest bırakıldı

Daha önce ikik kez gözaltına alınan bir kez de tutuklanan Hacı Boydak bugün bir kez daha serbest bırakıldı

Google Haberlere Abone ol
Hacı Boydak üçüncü kez serbest bırakıldı
FETÖ soruşturması kapsamında bugün üçüncü kez gözaltına alınan Boydak Holding'in sahiplerinden Hacı Boydak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Boydak, daha önce bir kez de tutuklanmış ancak serbest bırakılmıştı. 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, serbest bırakıldı.
"FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticilerine yönelik operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen ve İstanbul'da bir hastanede ameliyat olduğu belirtilen Boydak, Kayseri'de polis ekiplerince gözaltına alındı.
Boydak, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Boydak, çıkarıldığı mahkemece sağlık durumu göz önüne alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Boydak'a, Kayseri ve ülke dışına çıkma yasağı getirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan holdingin yönetim kurulu başkanı Mustafa Boydak ile Halit Bayhan yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, holding yöneticilerinden Şükrü, İlyas ve Bekir Boydak tutuklanmıştı.

Yorumlar