Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları, 110 eserle sergi açtı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi eserlerini mezuniyet sergisinde beğeniye sunudu. 12.’si düzenlenen mezuniyet sergisi renkli görüntülere sahne oldu. Sergide toplamda 110 eser yer alıyor.Sergi, öğrenci ve akademisynelerin katılımıyla...

Google Haberlere Abone ol
Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları, 110 eserle sergi açtı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi eserlerini mezuniyet sergisinde beğeniye sunudu. 12.’si düzenlenen mezuniyet sergisi renkli görüntülere sahne oldu. Sergide toplamda 110 eser yer alıyor.

Sergi, öğrenci ve akademisynelerin katılımıyla Konyaaltı’nda bulunan Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı. Sergide AÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nin resim, heykel, grafik, müzik, fotoğraf, seramik, iç mimari ve çevre tasarımı, sinema ve televizyon ile geleneksel Türk el sanatlarıyla ilgili eğitim alan öğrencilerin bu alanlardaki birbirinden farklı eserleri yer alıyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadettin Sarı, öğrencilerinin sanat adına yaptıkları çalışmalarından mutluluk duyduklarını ifade etti. Öğrencilerinin kendilerini yetiştirimek için büyük bir özveri ortaya koyduğunu aktaran Sarı, öğrencilerin 4 yılın sonunda emeklerinin karşılığını alamaya başladıklarını söyledi. Eserler 7 Haziran’a kadar görülebilecek.

CİHAN

Yorumlar