Güvenlik görevlisi, hırsızlık zanlısını silahla vurarak yakaladı

Kadıköy’de bulunan TCDD Haydarpaşa Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’nde demir ve hurda çaldığı öne sürülün şahıs ile güvenlik görevlisi arasında arbede çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Güvenlik görevlisi, hırsızlık zanlısını silahla vurarak yakaladı

Kadıköy’de bulunan TCDD Haydarpaşa Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’nde demir ve hurda çaldığı öne sürülün şahıs ile güvenlik görevlisi arasında arbede çıktı. Arbedede güvenlik görevlisinin silahından çıkan kurşunla yaralanan zanlı, ağır yaralandı.

Olay, saat 14.00 sıralarında trenlerin bakım ve onarımının yapıldığı TCDD Haydarpaşa Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’nde meydana geldi. İddiaya göre; müdürlükteki hurda ve demirleri çaldığı belirlenen İsmail P. isimli şahsa Murat Demiral isimli güvenlik görevlisi müdahale etti. Hırsızlık zanlısı ile güvenlik görevlisi arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Murat Demiral’ın silahından çıkan kurşunlarla zanlı boğazından ve bacağından yaralandı. Yere yığılan İsmail P.’ye ilk müdahaleyi güvenlik görevlisi yaptı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralıyı Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı zanlının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TCDD yetkilileri, şahsın hırsızlık yaptığı sırada güvenlik görevlisinin durumu fark ettiğini, bunun üzerine aralarında çıkan arbede sırasında silahın ateş alarak şahsın yaralandığını savundu.

Güvenlik görevlisi, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



CİHAN

Yorumlar