Güven Kuzu'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Siirt Ticaret Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, "Her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı mesleklerini büyük bir özveri ile icra eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.

Google Haberlere Abone ol
Güven Kuzu'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Siirt Ticaret Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, "Her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı mesleklerini büyük bir özveri ile icra eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." dedi.

Kuzu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Basın, yerel ve ulusalda alanlarda bireylerin düşünce ve söylemlerini kamuoyuna ulaştırılması noktasında önemli bir yere sahiptir. Kamuoyunu doğru, tarafsızlık, objektiflik, bir şekilde bilgilendirme ve kişilik haklarına saygı çerçevesi içersinde mesleği icra eden gazeteciler, Ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafında meydana gelen olayları araştıran, sorgulayan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlamak amacıyla meşakkatli bir görevi ifa etmektedir. Her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı mesleklerini büyük bir özveri ile icra eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlar görevi başında yaşamlarını yitiren gazetecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum."ifadelerine yer verdi. CİHAN

Yorumlar