Gururuna yediremedi

ANTALYA'da birlikte çalıştığı iş arkadaşının adına kredi çektiği için patronu tarafından işine son verildiği öne sürülen 20 yaşındaki Yasemin Şimşek, bir inşaatın 5'inci katından atlayarak intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Gururuna yediremedi

Olay, Kepez İlçesi'ne bağlı Varsak Karşıyaka Mahallesi, 1556 Sokak'taki inşaat halindeki bir binada dün akşam meydana geldi. Özel bir şirkette çalışan Yasemin Şimşek'in, adı açıklanmayan iş arkadaşı için, kendi adına bankadan kredi çekip verdiği, ancak arkadaşı kredi taksitlerini ödemeyince, banka işyerine bildirim gönderdiği öne sürüldü. Bundan haberdar olan firma sahibi genç kızın ailesiyle konuştuktan sonra krediyi çeken Yasemin Şimşek'in işine son verdiği iddia edildi.

İşten çıkarılan Yasemin Şimşek, akşam saatlerinde ailesiyle birlikte oturduğu evine geldi. Odasında bir süre tek başına kaldıktan sonra dışarı çıkan Yasemin Şimşek, aynı sokakta bulunan inşaat halindeki bir binanın 5'inci katına çıkarak kendini boşluğa bıraktı. Zemine düşen genç kız, yaralı olarak yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Şimşek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Polis, intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Yasemin Şimşek'in, son dönemlerde karşılaştığı olaylarla ilgili olarak Facebook'taki hesabından 'Ey Ademoğlu' isimli bir şiir paylaştığı görüldü. Şimşek'in paylaştığı şiirde toprağın dilinden insanlara şöyle sesleniyor:

"EY ADEMOĞLU!

Üzerimde; gezip dolaşıyorsun!

İçimde; hareket edemeyeceksin!

Üzerimde; günah işlersin!

İçimde; hesap vereceksin!

Üzerimde; gülüyorsun!

İçimde; ağlayacaksın!...

Üzerimde; neşelenirsin!

İçimde; mahzun olacaksın!

Üzerimde; mal topluyorsun!

İçimde; pişman olacaksın!

Üzerimde; haram yiyorsun!

İçimde; kurtlar seni yiyecek!

Üzerimde; hile yapıyorsun!

İçimde; zelil olacaksın!

Üzerimde; sevinçlisin!

İçimde; üzüntüye düşersin!

Üzerimde; ışıkta geziyorsun!

İçimde; karanlığa düşersin!

Üzerimde; herkesle berabersin!

İçimde; yalnız kalacaksın.."

Yorumlar