Güroymak’ta hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Bitlis’in Güroymak ilçesinde farklı tarihlerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 4 hırsız yapılan operasyon neticesinde yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Güroymak’ta hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Bitlis’in Güroymak ilçesinde farklı tarihlerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 4 hırsız yapılan operasyon neticesinde yakalandı. Şüpheli 4 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

    Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “Güroymak ilçemizde 20 Kasım 2013 ve 30 Kasım 2013 tarihleri arasında gece muayyen saatlerde toplam 11 farklı iş yerinde hırsızlık olayı meydana gelmiştir. Konu ile ilgili olarak görevlendirilen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli olarak başlattığı kapsamlı çalışma neticesinde ilçe merkezinde bulunan kamera görüntüleri incelenmiş ve olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslara ait eşkaller belirlenmiştir.” denildi.

    Açıklamanın devamında ise “Yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahısların M. T., M. T.,ve küçük yaştaki H.G. olduğu tespit edilmiş ve bu şahıslar 02 Aralık 2013 günü ve daha sonra bahse konu şahıslar ile birlikte iki farklı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen O.G. isimli şahıs ise 03 Aralık 2013 günü yakalanmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda işyerlerinden çalınan malzemeler şüpheli şahısların ikametine ait kilerde bulunmuş ve suç aletleri ile birlikte şüpheliler gerekli tahkikat yapılmak üzere Polis Merkez Amirliğine teslim edilmiştir. Şüpheli 4 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edilmişlerdir.” ifadelerine yer verildi. CİHAN

Yorumlar