Güneşli havada kayak keyfi yaptılar

Uludağ'da güneşli havada kayak keyfi yaptılar. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 55 santimetreyi aştı.

Google Haberlere Abone ol
Güneşli havada kayak keyfi yaptılar

Uludağ'da güneşli havada kayak keyfi yaptılar. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 55 santimetreyi aştı. Gece saatlerinde eksi 2 dereceye düşen sıcaklıkların ardından öğle saatlerinde güneşli bir havanın hakim olduğu Uludağ’da tatilciler pistlere akın etti. 10 yıl aranın ardından tatil için Uludağ’a gelen oyuncu Şoray Uzun ise sinema filmi yapacağı müjdesini verdi.

Sömestre tatili sebebiyle zirveye çıkan tatilciler güneşli havada kayak yapmanın tadını çıkardı. Hayatlarında ilk kez Uludağ’a gelenlerin ilk adresi kayak öğretmenleri oldu. Kayak yapmasını bilenler büyük bir zevkle kayak yaparken acemiler ise yine pistlere düşmeyi engelleyemediler. Bazı tatilciler ise bir yandan kayak yaparken bir yandan da cep telefonlarıyla uğraşmayı ihmal etmedi. İstanbul’dan ailesiyle Uludağ’a gelen 4 yaşındaki Egemen Ertuğ da karın tadını çıkarttı. Kızakla kayan küçük Egemen kendini kar üzerinde yuvarlayarak kar ve güneşin tadını çıkarttı.

ESPRİLERİ PEŞPEŞE SIRALADI SİNEMA FİLMİNİ MÜJDELEDİ

Uzun bir aranın ardından ailesiyle Uludağ’a tatile gelen dizi oyuncusu Şoray Uzun, cuma namazını Hacı Mehmet Yazıcı Camii’nde kıldı. Namaz sonrası cami avlusundan hayranlarının ilgisi sebebiyle çıkmakta zorlanan Şoray Uzun, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yarışma programının yeniden yayınlanması için çalışmaların sürdüğünü belirten ünlü oyuncu, programın ABD’de de yayınlanmaya başlayacağını kaydetti. Bursa’da akrabalarının bulunduğunu anlatan Uzun, “Uludağ’a 10 yıl sonra ilk kez geldim. Çok güzel.” dedi.
    
    Yapımcı Birol Güven’le yaz aylarında bir sinema filmi çekmeye hazırlandıklarını belirten Şoray Uzun, “Konusu belli değil, siz de varsa söyleyin” diye gazetecilerle şakalaşan Şoray, sinema filminin yaz aylarında çekilmeyi planladıklarını söyledi.

    Öte yandan Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri kar kalınlığının sabah saatlerinde 55 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da önümüzdeki 3-4 gün kar yağışı beklenmediğini bildirdi. CİHAN

Yorumlar