Güneşi gören çamlık alanlara döküldü

Havaların ısınmasını fırsat bilen İstanbul halkı, çamlık ve koruluk alanlara yöneldi.

Google Haberlere Abone ol
Güneşi gören çamlık alanlara döküldü

Havaların ısınmasını fırsat bilen İstanbul halkı, çamlık ve koruluk alanlara yöneldi. Şu an Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi’nde bulunan Çamlık Alan’da yürüyüş yapılıyor, fitness aletleri kullanılıyor. Beylikdüzü’nde toplam 126 adet fitnessspor takımı bulunuyor.


Yeşil alanlardan mümkün mertebe yararlandığını belirten Can Direk, “Belediyenin spor alanları ve parklarımıza olan çalışmalarını görüyoruz. Sunulan bu imkanın derli toplu ve temiz bir çevre anlayışı ile verilmesini tebrik ediyoruz. Her gün çamlıkta spor yapmaktan oldukça mutluyum. Bu bölge çok temiz tutuluyor, topluluk güzel.” dedi.

Çamlık ve koruluk alanların insanın içini açtığını ifade eden Recep Durmuş ise “Burada arkadaşlarla bolca vakit geçiriyoruz, spor yapıyoruz. Spor insanı hayata motive ediyor.” dedi. Çamlık alanda spor yapan Ebru Koyun da “Ben Beylikdüzü’ne Rusya’dan geldim. Buranın doğa ve çevre şartları Rusya ile aynı. Beylikdüzü’nün de Rusya gibi temiz ve yemyeşil bir çevresi var. Çamlık alan spor yapmak için çok müsait bir ortam.” ifadelerini kullandı.


Beylikdüzü Belediyesi, Çamlık Alan’da sabah sporunu yapanların her Perşembe açlık kan şekeri ölçüyor. Belediye, 5 senede 90 yeni park inşa etti ve 46 olan park sayısını da 136’ya çıkardı.

CİHAN

Yorumlar