GÜNEŞDER'den kültür festivali ve kermesi

Ankara Güneş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (GÜNEŞDER) düzenlediği Kültür Festivali ve kermes Ankaralı vatandaşları bekliyor. Bugün başlayıp 6 gün boyunca devam edecek festival kapsamında seminerlerin yanında gıda ve çeyiz...

Google Haberlere Abone ol
GÜNEŞDER'den kültür festivali ve kermesi

Ankara Güneş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (GÜNEŞDER) düzenlediği Kültür Festivali ve kermes Ankaralı vatandaşları bekliyor.

Bugün başlayıp 6 gün boyunca devam edecek festival kapsamında seminerlerin yanında gıda ve çeyiz kermesi de açıldı. Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı yaptığı mehter gösterisi eşliğinde başladı. Dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan GÜNEŞDER Başkanı Ülkü Koca, “Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Kültür Festivali ve Kermesimizi bu yıl daha uzun gerçekleştirmeyi planladık. Açılan standlar da vatandaşların tamamen kendi emekleriyle yaptıkları gıda ürünleri ve çeyizlik eşyalar yer alıyor. 6 gün devam edecek olan etkinlikler çerçevesinde buraya gelen vatandaşlar ve katılımcılar için; üç aylar seminerinden aile seminerine, hanımlarla güncel meselelerden Regaip Kandili Programı’na, sağlık semineri ve anneler günü programının yanında çocuklar için sürpriz gösteriler yer alacak.” dedi.

FESTİVAL PROGRAMI ŞÖYLE

28 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kültür Festivali ve Kermes programı şöyle;

28 Nisan Pazartesi; 13:30 İlahiyatçı Yazar Selman Kuzu; Aile semineri

29 Nisan Salı; 11:00 Üç Aylar semineri

30 Nisan Çarşamba; 10:30 Hanımlarla Güncel Meseleler, 13:30 Gazeteci Yazar İdris Gürsoy

1 Mayıs Perşembe; 13:30 Regaip Kandili Proğramı

2 Mayıs Cuma; 11:00 Sağlık Semineri, 14:00

3 Mayıs Cumartesi; 11:00 Yazar Halit Akçor Anneler Günü Programı, Mini olimpiyat CİHAN

Yorumlar