Güncel Hemşirelik Yaklaşımları Sempozyumu yapıldı

Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Ayla Ünsal ve Yrd.

Google Haberlere Abone ol
Güncel Hemşirelik Yaklaşımları Sempozyumu yapıldı

Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Ayla Ünsal ve Yrd. Doç. Dr. Gökçe Demir Yozgat’ta Geriatride Güncel Hemşirelik Yaklaşımları Sempozyumu'na katıldı.

Bozok Üniversitesi ile Geriatri Hemşireliği Derneği tarafından düzenlenen ve Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen sempozyumda öğretim üyesi Doç. Dr. Ayla Ünsal, 'Yaşlılıkta uğraşı terapisi ve yaşam kalitesi' oturumunun başkanlığını yaparak uğraşı terapilerinin yaşlı sağlığındaki öneminin altını çizdi.

Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçe Demir ise sunduğu 'Neuman’ın sistemler modeline göre demanslı yaşlıya birincil bakım verenlerin sorunları' adlı sözel bildirisi ile II. ödülünü aldı. Ahi Evran Üniversitesi öğretim üyeleri sempozyumda 'Genç erişkinlerin yaşlı ayrımcılığına ilişkin tutumları ve bu tutumların bazı değişkenlerle ilişkisi' adlı poster bir bildiri ile 'Öğrenci hemşirelerin yaşlı ayrımcılığına ilişkin tutumları ve bu tutumların bazı değişkenlerle ilişkisi' adlı sözel bir bildiri daha sunuldu. CİHAN

Yorumlar