Günaydın: Tepeden bakan zihniyete artık yeter deme zamanı geldi

MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, 15 yıldır başkanlık yapan ve kendi insanına tepeden bakan zihniyete artık yeter deme zamanı geldiğini ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Günaydın: Tepeden bakan zihniyete artık yeter deme zamanı geldi

MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, 15 yıldır başkanlık yapan ve kendi insanına tepeden bakan zihniyete artık yeter deme zamanı geldiğini ileri sürdü.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Dr. Ferhat Günaydın, Samsun'un her türlü doğal ve maddi imkana sahipken 15 yıldır şehri yöneten insanların kavgası ve gürültüsüyle bir itiş kakış yaşandığına dikkat çekti. "Ben diyorum ki bu kadar nimetin bir arada bulunduğu bir memlekette, kendi insanına tepeden bakan, onların dertlerini dert olarak görmeyen zihniyete artık yeter deme zamanı gelmiştir." diyen Günaydın, "Ben bilirim, ben yaparım, sizler de bunlara tabi olacaksınız diyerek yıllarımızı ve şehrimizin geleceğini çalanlar şimdi neyin hayalini kuruyor acaba?" diye sordu.

"ÖZEL SEKTÖRÜN ÖNÜNÜ AÇMAMIZ GEREKİYOR"

"Devlet imkanlarının özelleştiği Samsun'da yapılması gereken özel sektör yatırımının önünü açmamız ve yardımcı olmamız gerekmektedir." diyen Günaydın, sözlerine şöyle devam etti: "15 yıldır bu şehri yöneten belediye zihniyeti bu şehre yatırım yapacak iş adamlarıyla hiçbir görüşmesi ve talebi olmamıştır. İş adamlarımıza çıkartılan türlü zorluklar nedeniyle yatırımdan ve istihdamdan yoksun hale getirildik. Bunu yapmayan insanların bu sevdaya hakkı yok. Benim 100 bin insanıma iş imkanı sağlayacağımı söylediğimde inanmayanlar sonra da projelerimizi görünce kitapçıklara ağzı açık bakakaldılar."

"KÖYLÜLER ŞEHRİN DIŞINA ATILDI"

Samsun'u yönetenlerin 'Ben bu şehre kolunda sepeti, ayağında çamurlu ayakkabısıyla köyünden gelen insanımızı bu şehre sokmam' diyerek dolmuşları bile bu şehrin dışına attığını dile getiren Günaydın şöyle konuştu: "Bu sözleri sarf eden sayın lordumuz acaba Paris'te mi okudu, Londra'da mastır mı yaptı? Burada doğmuş yetişmiş biriyse kendi toprağına ve insanına bu hakaret değil de nedir? Ben onların proje kitapçıklarını da inceledim. Orada cek-caklı işlerden başka hiçbir şey yok. Üstelik kendilerine daha önceki seçimlerden önce yaptırdıkları kitapçıklara bir göz atmalarını tavsiye ediyorum. Kaç tane projeyi hayata geçirdiler, kaç tane insanımıza iş aş verdiler? Bunları saygıdeğer Samsun halkı görüyor ve biliyor. Milletimizi balık hafızalı sananların nasıl yanılacağını da hep birlikte 30 Mart'ta göreceğiz inşallah." CİHAN

Yorumlar