Günaydın: Bu milletin karnı çiçekle, böcekle doymuyor

Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ferhat Günaydın, milletin karnının çiçekle, böcekle doymadığını belirterek, vatandaşın hizmet ve samimiyet beklediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Günaydın: Bu milletin karnı çiçekle, böcekle doymuyor

Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ferhat Günaydın, milletin karnının çiçekle, böcekle doymadığını belirterek, vatandaşın hizmet ve samimiyet beklediğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Teşkilatı'nın Gazipaşa Mahallesi’nde düzenlediği mitingde, başkan adayları doktor Ferhat Günaydın ve mühendis Özgür Topkaya halkla buluştu. Mitingde konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ferhat Günaydın, "Gazipaşa Mahallesi'nin değerli sakinleri ve kıymetli Bafralılar, bu seçimler Türkiye için dönüşümü simgeleyen seçimlerdir. Bu seçimlerden sonra yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri ve seneye yapılacak genel seçimler ülkemizin kaderini, insanımızın geleceğini ve ülkenin dönüştürülmesinin en önemli özelliğini ortaya koyması açısından son derece önemli seçimlerdir. Bafra’da insanlarımız iş aş beklerken, asgari ücretle geçinmenin maharetle sihirbazlığını göstermeye çalışırken bazı insanların dolar ve Euroları havada savurduklarını keyiflerine göre harcadıklarını görmektesiniz.
AKP kendi seçim beyan namelerinde ve proje kitapçıklarında çiçekle böcekle ömür geçiriyorlar. Bu Milletin çiçekle böcekle karnı doymuyor." dedi.

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya ise şunları söyledi: "Miting alanında bir pankart gördük, kahve fincanı istemiyoruz iş istiyoruz diyor arkadaşlar. Şimdi belediye kahve fincanı dağıtıyormuş, siz gittiğinizde belediyeye kahve içiyor musunuz? İçmiyor musunuz? Ya da başkanı makamında bulabiliyor musunuz? Bulamıyor musunuz?
Biz vatandaşımızın bize ulaşabileceğini taahhüt ediyoruz. Burada meclis üyesi arkadaşlarımız sizlerin mahallesinden, bizim kadrolarımız, Bafra Belediyesi'nde güzel yönetim taahhüt ediyor. Belediye ile alakalı güzel kadrolarımız var. Biz Bafra Belediyesi'ni yönetmeye talibiz. Başkalarına yönettirmeye talip değiliz. Bunu hepiniz bilin, Bafra Belediyesi'ni Bafra Belediye Başkanı yönetecek diyoruz. Bafra'yı cazibe merkezi haline getiremediler, Bafra’yı sahipsiz bıraktılar. Bafra sahipsiz değil, 30 Mart'ta bunu hep birlikte göstereceğiz.’’ CİHAN

Yorumlar