Gümüş Koleji'nin sınavına rekor katılım

Hatay Dörtyol ilçesinde Özel Gümüş İlkokulu tarafından 4. sınıflara yönelik yapılan Ödüllü Bilgi Yarışması'na bu yıl 550 öğrenci katıldı. Geçen yıl aynı sınava 250 kişi katılmıştı.Özel Gümüş Koleji Müdürü Cabir Göksoy,...

Google Haberlere Abone ol
Gümüş Koleji'nin sınavına rekor katılım

Hatay Dörtyol ilçesinde Özel Gümüş İlkokulu tarafından 4. sınıflara yönelik yapılan Ödüllü Bilgi Yarışması'na bu yıl 550 öğrenci katıldı. Geçen yıl aynı sınava 250 kişi katılmıştı.

Özel Gümüş Koleji Müdürü Cabir Göksoy, bu yıl 4. sınıflara yönelik yapılan sınavlara beklentilerinin üzerinde katılım olduğunu, gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, "Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini oluşturabilmek amacıyla yönetim kurulumuz her yıl öğrencilere özel okulda okuma imkânı sunmaktadır. Başarılı ve kapasiteli öğrencilerin uygun ortam ve motivasyonla çok büyük başarılara imza atmalarına vesile olmaktadır. Bu öğrencilerimiz şehrimizi ve ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etmektedir. Gayemiz Mili Eğitimin genel amaçları doğrultusunda öğrencilerin derslere olan ilgisini artırmak, motive etmek, özgüven aşılamak, kendi seviyelerini görmelerini sağlamak, okullarını temsil etme duygusunu vermek ve verilen ödüllerle bunu pekiştirmek." dedi.

Gümüş Koleji olarak her yıl düzenli olarak bu sınavı gerçekleştirdiklerini ifade eden Göksu, Işık Eğitim Kurumları olarak Dörtyol’da 17 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduklarını kaydetti.

Sınavda birinci olan öğrenciye tablet, çeyrek altın, madalya, sertifika ve yüzde 80 eğitim bursu, ikinci olan öğrenciye tablet, madalya, sertifika ve yüzde 80 eğitim bursu, üçüncü olan öğrenciye bisiklet, madalya, yüzde 80 eğitim bursu ve sertifika, ilk 20 ye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verilecek.

CİHAN

Yorumlar