Gümüş: İktidar, gönüllü olarak küresel güçlerin isteklerini yerine getiriyor

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Selim Gümüş, 17 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrasında iktidarın, iktidarını devam ettirmek için küresel güçlerin isteklerini gönüllü olarak yerine getirdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Gümüş: İktidar, gönüllü olarak küresel güçlerin isteklerini yerine getiriyor

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Selim Gümüş, 17 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrasında iktidarın, iktidarını devam ettirmek için küresel güçlerin isteklerini gönüllü olarak yerine getirdiğini söyledi.

Selim Gümüş, yaptığı yazılı açıklamada, BDP’li milletvekili ve belediye başkan adaylarının özerklikle ilgili açıklamalarına tepki göstererek, şu ifadelere yer verdi: “3 Kasım 2002’de küresel güçlerin desteğiyle hukuk darbesi yapılarak iktidarı ele geçiren BOP eş başkanı, 17 Aralık yolsuzluk operasyonundan sonra iktidarını devam ettirmek için küresel güçlerin isteklerini gönüllü olarak yerine getiriyor. Kıbrıs’ta Annan Planı'nın yeniden görüşme masasına konulması, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde devlet kurulması için her türlü maddi ve manevi desteği, Ermenilerin Karabağ ve tehcir politikasına, İslam coğrafyasında sözde vaat edilmiş büyük İsrail toprakları ve doğal kaynaklar için haçlı ordularının katliamlarına destek veriyor. Türk milletini 36 etnik sanal parçaya bölmek için var gücüyle çalışıyor. Diyarbakır’da bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşının resimlerinin reklam panolarına asılmasına göz yumuluyor. Türk yurdunun Doğu ve Güneydoğu bölgesini bölücü terör örgütü PKK mensuplarına teslim etmek için kahraman ordumuzla savaşıyor. Milli konulardaki ihanetlerini dini konularla ve olaylarla örtmeye çalışıyorlar. Bölücü terör mensupları BOP eş başkanının bu zaafiyetini asıl kahraman Türk milletinin ve devletinin zaafiyeti olarak algılamış olacaklar ki Türk vatanında 30 Mart seçimlerinden sonra özerklik ilan edeceklerini açıklamışlardır. Açık ve net olarak bu hainlere ve düşmanlara diyoruz ki Türk milletinin vatanı devleti sahipsiz değildir. Türk-İslam ülkücüleri olarak milletimizin devletimizin bekası için yapamayacağımız hiç ama hiç bir şey yoktur. Cenab-ı Allah’ın izniyle.”

Kayseri’deki bölücü terör mensuplarının, kışkırtmalarla kendilerini kirli oyunlarının içine çekmek istediklerini ifade eden Gümüş, “Bizler oyuna gelmeyeceğiz. Lakin şunu da iyi bilsinler ki Kayseri Ülkü Ocakları olarak bölücü hain emellerine asla ve kati olarak izin vermeyeceğiz. Ulusal basında olan 'Alo Fatih'ler maalesef yerel basınımızda da mevcuttur. Bu tür kişiler dini ve milli şuurdan, vicdandan uzak, kula kul olmuş kişilerdir. Bu şahsiyetsizlerin geçmişini ve akçeli işlerini çok iyi biliyoruz. Bunlar gazetecilik değil, akçeli işler için yalakalık yapmaktalar. Cenab-ı Allah’ın yardımıyla Milliyetçi Hareket Partisi'ni yerel ve genel seçimlerde iktidar yaparak bölücü devşirme BOP'cu hırsız düzeni yıkacağız. Akabinde BOP eş başkanını ve yol arkadaşlarını yabancı devletlerle ve PKK ile işbirliği yaparak Türk milletini bölmekten, Türk vatanını parçalamaktan, Türk devletini yıkmaktan ve yolsuzluktan-hırsızlıktan Türk adaletine teslim edeceğiz. Müslüman-Türk milleti unutmasın ki Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (sas) hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki “Sizden öncekiler, nüfuzlu biri hırsızlık yapınca, serbest bırakırlar, güçsüz biri hırsızlık yapınca, ona ceza verirlerdi. Bu yüzden helak oldular.” İnşallah asil Müslüman-Türk milleti ferasetiyle helak olanlardan olmayacak.” şeklinde ifade etti. CİHAN

Yorumlar