Gül'ün Korumasından Kafaları Karıştıran Mesaj

Abdullah Gül'ün eski Koruma Başkanı Osman Çangal'ın, Gül'ün seçimde aday olmayacağına ilişkin değerlendirmeleri yalanlayan bir mesaj paylaşması kafaları karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Gül'ün Korumasından Kafaları Karıştıran Mesaj

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görevinden ayrıldıktan sonra da beraberinde kalan Cumhurbaşkanlığı eski Koruma Başkanı Osman Çangal'ın, Gül'ün seçimde namzet olmayacağına ait değerlendirmeleri yalanlayan bir twitter mesajını kendi hesabı üstünden paylaşması dikkat çekti.

TAHA AKYOL TAM TERSİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Eski Koruma Başkanı Çangal, görevinden ayrıldıktan sonra da görevlendirme yoluyla Gül'ün yanındaki ekip arasında kaldı. Gül'e yakın bir ad bulunan Çangal'ın, Twitter hesabı üstünden yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Hürriyet yazarı Taha Akyol, Gül'ün yakın etrafına 7 Haziran'daki mebus seçiminde namzet olmayacağını söylediğini yazmıştı. 'Kurucu İrade' başlığını taşıyan bir twitter adresi üstünden yazılan iki mesajı, Osman Çangal'ın retweet etmesi dikkat çekti.

Osman Çangal'ın paylaştığı mesajlar şöyle:

*Yazar @Taha__AKYOL'un 11.Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün namzet olmayacağına dair ifadeleri yüzde yüz şahsi görüşlerinden ibarettir.

*Sayın @Taha__AKYOL da dahil olmak üzere bütün taraflar, Sayın Gül'ün kırk yıllık davasının ve milletinin hizmetinde olduğunu bilmelidir. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar