Gül'ün 1,5 milyon kare fotoğrafını çektiler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 7 yılda 1.5 milyon kare fotoğrafını çeken 5 foto muhabiri, seçtikleri 50 fotoğrafı sergiye taşıdı. Cumhurbaşkanlığı Foto Film Şube Müdürü Mehmet Demirci, sergiyi, 7 yılın küçük, renkli bir özeti...

Google Haberlere Abone ol
Gül'ün 1,5 milyon kare fotoğrafını çektiler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 7 yılda 1.5 milyon kare fotoğrafını çeken 5 foto muhabiri, seçtikleri 50 fotoğrafı sergiye taşıdı. Cumhurbaşkanlığı Foto Film Şube Müdürü Mehmet Demirci, sergiyi, 7 yılın küçük, renkli bir özeti olarak değerlendirdi.

Abdullah Gül’ün görev süresi 28 Ağustos’ta sona eriyor. Gül’le birlikte adeta gölge gibi dolaşan Cumhurbaşkanlığı foto muhabirleri 7 yılda 1,5 milyon kare fotoğraf çekti. Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçıları, bunların içinden en güzel ve özel anları seçerek 50 fotoğrafla sergi açtı. Sergide çok sayıda fotoğrafı bulunan Cumhurbaşkanlığı Foto Film Şube Müdürü Mehmet Demirci, “Yaklaşık 1,5 milyon fotoğraf arasından bu seçkiyi yaptık. 7 yılın küçük, renkli bir özetiydi bizim için. Cumhurbaşkanımızın resmi, gayri resmi bütün programlarını takip ederek oluşan bir sergi. Bir hafta burada açık kalacak. Serginin buradan sonraki durağı Ankara CerModern olacak. Orada da Ankaralıların beğenisine sunulacak. Bu 1,5 milyon fotoğraf 5 fotoğrafçıya ait. Bu 50 fotoğrafı seçmek gerçekten zordu çünkü yüzlerce çok güzel kare var. Güzeller arasında daha güzelleri seçmek tabi ki zordu.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül’ün gazetelere yansımayan fotoğraflarını görmek isteyenler için sergi Karaköy Özel Rum İlköğretim Okulu’nda bir hafta açık kalacak.

CİHAN

Yorumlar