Gülüç Belediyesi spor okulu öğrencileri Türkiye şampiyonasına katılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi spor okulu öğrencilerinden Gizem Şahin ve Ebru Şahin, tekvando dalında beldeyi İzmir'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Gülüç belediye başkanı Gökhan Demirtaş,...

Google Haberlere Abone ol
Gülüç Belediyesi spor okulu öğrencileri Türkiye şampiyonasına katılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi spor okulu öğrencilerinden Gizem Şahin ve Ebru Şahin, tekvando dalında beldeyi İzmir'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Gülüç belediye başkanı Gökhan Demirtaş, sporcularının İzmir'den derece ile döneceklerine emin olduklarını söyledi.

    Gülüç beldesinde 6 sene önce kurulan tekvando yaz okulunda eğitim gören iki sporcu, İzmir Türkiye Tekvando şampiyonasında beldeyi temsil edecek. Zonguldak İl müsabakalarında birinci olan sporculardan Gizem Şahin (17), Ebru Şahin (18) hocaları İlkin Şahin ve diğer sporcular Yiğiter Sönmez ve Mehmet Seçkin Kutucu ile birlikte Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret etti.

    Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan Demirtaş, sporcularının İzmir' de ki müsabakalardan derece ile döneceklerine emin olduğunu söyledi.

    İzmir'deki tekvando şampiyonasına katılacak Gizem ve Ebru Şahin de şampiyonadan derece ile dönecekleri sözünü verdi. CİHAN

Yorumlar