Gülşehir’de esrarengiz kayıp

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde elbiseleri ve arabası Kızılırmak kenarında bulunan şahsın nehirde boğulup boğulmadığı, kayıp mı, cinayete mi kurban gittiği veya intihar mı ettiği tespit edilemedi. Yapılan aramalarda cesede de ulaşılamadı.  &nbsp

Google Haberlere Abone ol
Gülşehir’de esrarengiz kayıp

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde elbiseleri ve arabası Kızılırmak kenarında bulunan şahsın nehirde boğulup boğulmadığı, kayıp mı, cinayete mi kurban gittiği veya intihar mı ettiği tespit edilemedi. Yapılan aramalarda cesede de ulaşılamadı.

    Gülşehir'de Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yaparken 2 gündür kayıp olan bir şahsın arabası Kızılırmak kenarında terk edilmiş vaziyette bulundu. Araçta Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada intihar mektubu bulundu.

    Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan, bunun yanında müteahhitlik, oto kiralama, koyun ticareti gibi işlerle de iştigal ettiği öğrenilen Emin Güneş'in (40) piyasaya yüksek miktarda borcu olduğu da iddia ediliyor.

    Gülşehir İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alınmasından sonra arama çalışmalarına başlandı. Cesedin ırmak içerisinde olması ihtimaline karşı da Mersin’den su altı arama ekipleri istenildi. Mersin’den gelen sualtı arama polisi Kızılırmak’ta arama gerçekleştirdi. Saat 18.00’a kadar devam eden sualtı aramasında herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Balık adamlar aramayı sonlandırdı.

    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar