Güler: Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin bel kemiği, mihenk taşıdır

Samsun Samsun Esnaf Odalar Birliği (ESOB) Başkanlığı'na seçilen Hacı Eyüp Güler, Bafra Şehir Kulübünde Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs İlçesi oda başkanları ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür yemeği verdi.Bafra Lokantacılar...

Google Haberlere Abone ol
Güler: Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin bel kemiği, mihenk taşıdır

Samsun Samsun Esnaf Odalar Birliği (ESOB) Başkanlığı'na seçilen Hacı Eyüp Güler, Bafra Şehir Kulübünde Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs İlçesi oda başkanları ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür yemeği verdi.

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu’nun organize ettiği yemek programında Güler salona alkışlar arasında girdi. Güler, masaları tek tek dolaşarak yemek davetine iştirak eden herkese teşekkür etti.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Hacı Eyüp Güler, "25 yıldır esnaf camiasının içindeyim. Hiçbir sorunumuz çözülemez değildir. Her meselenin bir kolayı vardır. Yeter ki üstüne düşelim. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Samsun ESOB’u bir marka yapmak için bu göreve talip olduk. Artık sorunların çözümü için birlikte çalışma zamanı. Çeyrek asırdır içinde bulunduğum bu camiada esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını en az benim kadar sizlerde biliyorsunuz. Esnaf ve sanatkar istikrarlı bir ekonomik ve siyasi ortamda yaşamayı sever. Esnafın sayısal yoğun olduğu ülkelerde gelir dağılımı dengelidir. Bölgeler arası gelişmişlik farkları azdır. Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin bel kemiği, mihenk taşıdır. Esnaf ve sanatkarlar olmadan hiç bir şey olmaz. 24 saat beni arayabilirsiniz. Sadece oda ile ilgili değil. Her türlü problemlerinizde, hastalığınızda, cenazenizde, düğününüzde her konuda yanınızda olduğumu unutmayın. Samsun’da Hacı Eyüp Güler dendiğinde, dostu da düşmanı da aynı şeyi söyler. Biz önce insana kıymet veririz. Sonra makamına saygı gösteririz. İnşallah seçim sürecinde dilimizin döndüğü kadar anlattığımız ve yapmaya istediğimiz her projeyi hayata geçireceğiz. Önyargılarından kurtularak yanımızda yer almak isteyen her insana konumuna ve makamına bakmadan kapımızı sonuna kadar açacağız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar