Gülen, dış güçlerden Erdoğan'ı durdurmalarını istedi

Fetullah Gülen, Türkiye'de Erdoğan'a karşı koyabilecek bir iç dinamik bulunmadığını savunarak dış güçlerin devreye girmesi gerektiğini savundu

Google Haberlere Abone ol
Gülen, dış güçlerden Erdoğan'ı durdurmalarını istedi
Sonhaberler/ Haber Merkezi 

Darbe girişiminde Türkiye'ye yaptığı ihanetin bedelini henüz ödemeyen Fetullah Gülen, skandal açıklamalarına devam ediyor. ABD'den iadesi ya da gözaltına alınması talep edilen Gülen, hala dünyanın çeşitli basın kuruluşlarına röportajlar veriyor, Türkiye'ye yönelik ihanet dolu açıklamalarda bulunuyor. Gülen son olarak bir basın kuruluşuna yaptığı açıklamada, açıkça dış güçlerin Erdoğan'a müdahale etmesini istedi. 

Politico'ya konuşan FETÖ lideri Gülen ayrıca, darbe girişiminde kendisinin bir sorumluluğunun bulunmadığını, emre itaatsizlik yapanların cezalandırılması gerektiğini savunarak örgüt üyelerini sahiplenmedi. 

Daha önce de Türkiye'nin haçlılar tarafından işgal edilmesinin çok da kötü bir durum olmayacağını savunarak skandal açıklamalarda bulunan Fetullah Gülen bu kez de "Dünya liderleri tavır almazsa Türkiye'de cumhurbaşkanını durduracak bir iç dinamik yok" ifadelerini kullandı. 

ABD ve NATO'ya sinyal veren Gülen, Gülen, "Erdoğan'ın yaptıkları ABD ve NATO'nun çekirdek değerlerine aykırı" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Erdoğan'ın milli kahraman olma hevesinin bölgeyi istikrarsızlaştıracağından. 

Yorumlar

Oguz24 Bu kopek hala havliyormu?