Gülbaharlı öğrenciler İngilizce bilgilerini fuarda gösterdi

Trabzon Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından İngilizce Fuarı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Gülbaharlı öğrenciler İngilizce bilgilerini fuarda gösterdi

Trabzon Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından İngilizce Fuarı düzenlendi. İngilizce zümresi tarafından organize edilen ve anasınıfından 7. sınıfa kadar öğrencilerin faaliyetleriyle yer aldığı fuar, okul bahçesinde gerçekleştirildi.

İngilizce üzerine hazırlanan eğitici ve eğlendirici etkinliğe öğrenci velilerinin yanı sıra okul dışından gelen misafirler de katıldı. Şenlik havasında geçen etkenlikte, öğrenciler eğitim döneminde öğrendiklerini çeşitli uygulamalarla sergiledi.

Bu tür etkinliklerin öğrencilerin yabancı dile karşı ön yargılarını yıktığını belirten İngilizce Zümre Başkanı Hakan Karakaş, "Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları olarak yabancı dil öğretimine büyük önem veriyoruz. Toplum olarak yabancı dile karşı hep ön yargımız bulunmakta. Yabancı dil eğitiminde önemli olan öğrencinin istek ve arzusudur. Bunu birde okulun ekstra çabası olduğunda, dışarıdan zor gibi görünen yabancı dil eğitimi çok kolaylaşıyor. Tabi ki burada öğrencilere sadece pratik ders vermek yeterli olmuyor. Pratiğin yanı sıra çeşitli uygulamalarda bu dersleri zevkli hale getiriyor. Bizde okul olarak bu tür eğitici faaliyetleri sık sık gerçekleştiriyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar