Gülbahar Ortaokulu TEOG'da Eskişehir birincisi çıkardı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçis (TEOG) sınavında Eskişehir Gülbahar Ortokulu 4 birincilikle büyük bir başarıya imza attı. Okulun öğrencilerinden Yağmur ve Eylül Durak kardeşler, 1. dönem gösterdikleri Eskişehir birincisi olma başarısını,...

Google Haberlere Abone ol
Gülbahar Ortaokulu TEOG'da Eskişehir birincisi çıkardı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçis (TEOG) sınavında Eskişehir Gülbahar Ortokulu 4 birincilikle büyük bir başarıya imza attı. Okulun öğrencilerinden Yağmur ve Eylül Durak kardeşler, 1. dönem gösterdikleri Eskişehir birincisi olma başarısını, bu dönemde de gösterdi.

Sınav sisteminde yapılan değişiklik Gülbahar Ortaokulu öğrencilerinin başarı geleneğini değiştirmediğini aktaran Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Salih Gökçe, "Öğrencilerimiz TEOG sınavında göstermiş olduğu başarı bizleri oldukça duygulandırdı. Biz öğrencilerimizin sadece okul haytında ve sınavlarda değil hayatın her aşamasında başarılı olmaları için çabalıyoruz. TEOG sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

TEOG Eskişehir birincisi Yağmur Durak ise "Öğretmenlerimizin bizim üzerimizde çok büyük emekleri var. Bize anne ve babamız kadar yakın davranıyorlar. Bizi sınavlara iyi bir şekilde hazırlıyorlar. Biz de elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu başarılarımızı devam ettirerek ileride iyi bir lisede okumak istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar