Güdül'ün bağımsız adayı Sağırlı iddialı: Maaş ve makam arabası istemiyorum

Ankara'nın Güdül ilçesinin sevilen iş adamı Durcan Sağırlı, Güdül Belediyesi için bağımsız belediye başkan adayı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Güdül'ün bağımsız adayı Sağırlı iddialı: Maaş ve makam arabası istemiyorum

Ankara'nın Güdül ilçesinin sevilen iş adamı Durcan Sağırlı, Güdül Belediyesi için bağımsız belediye başkan adayı oldu. Hayırseverliği ile tanınan Sağırlı, belediye başkanlığını kazandığında maaş ve makam arabası istemediğini belirterek, " Tek amacım, Allah rızası ve Güdül'ü cazibe merkezi yapmak. Termal imkanlara sahip Güdül'ün, Beypazarı gibi Ankara'nın önemli bir turizm merkezi haline dönüşmemesi için neden yok." dedi.


"MAAŞ VE MAKAM ARABASI İSTEMİYORUM"

Siyasete makam, maaş ve makam arabası için girmediğini, amacının ülkeye, Güdül'e hizmet ve Allah rızası olduğunu vurgulayan bağımsız Güdül Belediye başkan adayı Durcan Sağırlı, " Çok şükür, herşeye sahibim. Bu imkanlar bana tanınırsa, yine milletin istifadesine sunacağım. Hayırda kullanacağım. Nüfusumuz gittikçe azaldı. Tarım geriledi, turizm gelişmedi. Önemli olan iktidar partisinden olmak değil, geniş ufuk, bilgi ve birikim ile proje hazırlamaktır. Ayağı yere basan projeler yaparsanız her hükümet her devlet sizin bu projeleriniz onaylamak ve hizmete yol açmak zorundadır. Niyet güzel olursa akıbette güzel olur. Biz niyetimizi hiçbir zaman bozmadık. Ben iş hayatım boyunca dürüst yaşadım. Biz yapacağımız projeleri Dünya Bankası, Avrupa Birliği fonları ve KOBİ desteği ile gerçekleştireceğiz. Bu anlamda hiçbir siyasi tehdide ve baskıya boyun eğmeden yolumuza devam edecek ve ilçemize güzel hizmetler yapacağız.” diye konuştu.

"GÜDÜL DE TERMAL TURİZM POTANSİYELİ VAR"

Bediye başkan adayı Durcan Sağırlı, Güdül de termal turizm potansiyelinin mevcut olduğunu vurgulayarak, Güdül’ün Beypazarı gibi olması için hiçbir engel olmadığını, Çağa bölgesindeki termal alanlarla Beypazarı’ndan daha fazla turizm merkezi haline geleceğini düşündüğünü söyledi. Sağırlı vatandaşlarımız bu yetkiyi verirse; Kirmir Vadisi'ni düzenleyerek turizmi canlandırmak, Çağa Mahallesi'ndeki termal turizmin gelişmesi için düzenlemeler ve yeni projeler yaparak istihdam sağlayacağız. Sorgun Mahallemizde bulunan doğal göl ve çevresinde Abant’ta olduğu gibi yapılaşma ve düzenlemeler yaparak cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Sağlık alanında yeni tesisler, spor anlamında çalışmalar yapıp etkinleri çoğaltacağız. Özellikle festival alanları oluşturarak, festivallerimizi daha geniş kitlelere duyurmayı planlıyorum. Bunların yanında gençlerimize çeşitli iş sahaları açarak genç nüfusun ilçemizde kalmasını planlıyorum. Bu anlamda hiçbir siyasi beklenti içine girmeden sadece hizmet için aday oldum. Sonuçta herkesin gönlünde hiç şüphesiz bir parti vardır fakat bu seçimler genel değil yerel seçim.” ifadelerini kullandı.


CİHAN

Yorumlar