GTO yönetimi, projelerini açıkladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleri, projeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
GTO yönetimi, projelerini açıkladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleri, projeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. 14 bin üyelerinin bulunduğunu ve her birinin kurumun kılcal damarı olduğunu söyleyen Bartık, “Onlardan aldığımız güçle hizmet götüreceğiz.” dedi.

GTO’da düzenlenen toplantıda her bir yönetim kurulu üyesi üzerinde çalıştıkları projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Buna göre, yapılan projeler içerisinde yer alan ‘Alışveriş Günleri’ etkinliğiyle başta Gaziantep olmak üzere bölgede bulunan firmaların sezon sonu ve stok fazlası ürünlerini satışa sunması ve stoklarını tüketmesi sağlanacak. ‘Bölge Odaları İşbirliği Platformu Projesi de önemli bir turizm, sanayi ve ticaret potansiyeline sahip olan bölge için, odalar arasında, ekonomik ve bölgesel kalkınmaya yönelik işbirliği oluşturacak. ‘Yurt Dışı İrtibat Ofisleri Projesi’ ile de Gaziantepli işadamları için yurtdışında destek alabilecekleri güvenilir danışma noktaları oluşturulacak. ‘Erken Uyarı ve Risk Yönetim Merkezi’ çalışmaları, oda üyelerinin ekonomik, finansal, sektörel ve global gelişmelerden en erken şekilde haberdar edilmesini sağlayacak. Projeler arasında yer alan ‘Finansman Radarı’ üyelerin en uygun finansman kaynaklarına ulaşmasına yardımcı olacak. Kadın girişimcilerin de desteklenmesinin planladığı projeler de GTO’nun hedefleri arasında yer aldı.

KOBİ Danışma ve Gelişim Merkezi’ni de hayata geçirme projesi bulunan GTO, gastronomi sektörüne destek için Gaziantep mutfağı ile ilgili de bazı çalışmalarda bulunacak. Sektör fuarlarının düzenleyerek ticari hayatın renklenmesini planlayan oda, Gaziantep iş hayatında konusunda uzman, adil, tarafsız kişilerden oluşturulacak bir heyetle üyelerimizin ticari anlaşmazlıklarını kısa sürede ve maliyetsiz bir şekilde çözüme ulaştırmayı sağlayan ‘Uzlaşma Heyeti’ de kuracak. Yatırımcı ile iş fikrini sunanların buluşacağı ‘Melek Yatırımcı’ anlayışını da kazandırmak isteyen oda, ihracatın artırılması adına çalışmalar gerçekleştirecek.



CİHAN

Yorumlar