Grup Yorum’un konserine gelenler alanı doldurmaya başladı

Grup Yorum üyelerini organize ettiği ‘4. Bağımsız Türkiye’ konserini izlemek için Bakırköy Halk Pazarı'na gelen gruplar, konser alanını doldurmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Grup Yorum’un konserine gelenler alanı doldurmaya başladı

Grup Yorum üyelerini organize ettiği ‘4. Bağımsız Türkiye’ konserini izlemek için Bakırköy Halk Pazarı'na gelen gruplar, konser alanını doldurmaya başladı. Geçtiğimiz yıl 550 bin kişinin katıldığı Grup Yorum halk konserinde bu sene de çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

Grup Yorum’un “4. Bağımsız Türkiye” konseri için Bakırköy Halk Pazarı'na gelenler konser alanını doldurmaya başladı. Gruplar, güvenlik kontrolündeki aramanın ardından alana alındı. Sahneye 'Yaşasın bağımsız Türkiye' konser alanına ‘Her yer Taksim, her yer direniş’, ‘Yaşasın 1 Mayıs’, ‘Berkin’in hesabı mahşere kalmayacak’ yazılı afişler asıldı. "Ekmek, Adalet ve Özgürlük İçin" sloganıyla gerçekleştirilecek konserde Grup Yorum'un yanı sıra Erkan Oğur, Ezel Akay, Barış Atay, Fırat Tanış, Niyazi Koyuncu, Tolga Sağ, Grup Yorum'un eski solistlerinden Hilmi Yarayıcı ve Suriye Halk Dansları Topluluğu'nun da aralarında bulunduğu sanatçı ve topluluklar da sahne alacak.
CİHAN

Yorumlar