Grip Şikayetiyle İki Günde Dört Doktora Giden Çiftçi Öldü

Antalya'da 33 yaşındaki çiftçi, grip şüphesiyle gittiği hastanede hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Grip Şikayetiyle İki Günde Dört Doktora Giden Çiftçi Öldü

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki çiftçi, grip kuşkusuyla gittiği hastanede hayatını kaybetti.

KALABALIK NEDENİYLE MUAYENE OLAMADI

Döşemealtı'nın Çığlık mahallesinde çiftçilikle uğraşan bir çocuk babası Murat İ., iki gün evvela gribal enfeksiyon şikayetleri ile evvela aile doktoruna başvurdu. Aile doktoru, akciğer filmi çektirmesi gerektiğini söyledi. Rahatsızlığı artan Murat İ., tıpkı gün akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi acil servisine başvurdu fakat kalabalık sebebiyle muayene olamadı.

ACİL SERVİS EVE GÖNDERDİ

Cumartesi günü sabaha karşı hastalığı artan Murat İ., bu defa Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine referans etti. Buradaki tedavisinin peşinden yine eve dönen Murat İ, hastalığı devam edince hususi bir hastanenin dahiliye tarafına başvurdu.

AKCİĞERDE TAHRİBAT NEDENİYLE YOĞUM BAKIMA ALINDI

Akciğer filmi çekilen Murat İ'nin hastaneye yatması gerektiği söylendi. Bunun üstüne Atatürk Devlet Hastanesi'ne yatırılan Murat İ, akciğerlerdeki tahribat sebebiyle hummalı bakıma alındı. Cumartesi öğle saatlerinde hummalı bakım ünitesine tahsil edilen Murat İ., bir gün sonra hayatını kaybedip Çığlık Mahallesi Mezarlığında toprağa verilirken, kati ölüm nedeninin Ankara Hıfzıssıhha'dan ati tahlil sonucuyla belirleneceği kaydedildi.

'DOKTORLAR DOMUZ GRİBİNDEN ŞÜPHELENDİ'

Evlerinde taziyeleri kabul eden baba Zeki İ, oğlunun iki gün boyunca dört tabip dolaştığını söyledi. İki gün evvela oğlunun sağlam şekilde beton kırdığını anlatım eden baba Zeki İ.:

'Hafif bir öksürük şikayetleri ile doktora gitti. Ciğerlerinin bu kadar kısa zamanda tahribat olması doktorları şaşırttı. Nefes almakta zorlanıyordu. Akciğerler huzursuz dediler. Yoğun bakıma aldılar, cihaza bağladılar. Yoğum bakımda iyiydi. İşaretle konuştum. Doktoru hastalığın ilerlemesini durdurduk dedi, sevindik. Gece yine solunum cihazına bağlamışlar. Uyuttular bir daha uyanmadı. Doktorlar domuz gribinden şüphelendi' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar