Gözütok: Saadet Partisi'nden geliyoruz AKP'ye oy vereceğiz sözüne aldanmayın

Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart’a sayılı günler kala, bazı kişilerin seçmenleri aldatmaya yönelik çalışmaları olduğunu hatırlatarak, "(Biz Saadet Partisi’nden geliyoruz ama oyumuzu AKP’ye vereceği.

Google Haberlere Abone ol
Gözütok: Saadet Partisi'nden geliyoruz AKP'ye oy vereceğiz sözüne aldanmayın

Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart’a sayılı günler kala, bazı kişilerin seçmenleri aldatmaya yönelik çalışmaları olduğunu hatırlatarak, "(Biz Saadet Partisi’nden geliyoruz ama oyumuzu AKP’ye vereceğiz) diyenlere sakın aldanmayın." dedi.

Gözütok, yaptığı açıklamada, yerel seçimleri etkilemeye yönelik çabalara sert tepki gösterdi. Milli Görüş mensuplarının Saadet Partisi’nden başka hiçbir siyasi partiye oy vermeyeceğine dikkat çeken Gözütok, “Vatandaşı aldatarak, oyuna getirmeye çalışanlara karşı seçmenlerimiz çok dikkatli olmalı. Saadet Partisi, Milli Görüş'ün tek temsilcisidir. Bu tür yaklaşımlara itibar edilmemeli." diye konuştu.

"ERBAKAN'I CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ DEMİŞLERDİ"

SP Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ı, 2002 yılında cumhurbaşkanı seçeceklerini öne sürüp, Saadet Partisi seçmenlerinden destek isteyenlerin, aynı oyunlarını 30 Mart 2014 yerel seçiminde de oynadıklarını ifade ederek, "Yeni oyunları deşifre olanlar her yolu deneyerek seçmeni aldatmaya çalışmaktadırlar. Bu tür davranışta bulunmak ve seçmenleri aldatmak çok büyük hatadır. Milletimiz ve seçmenlerimiz, bu tür ifadeleri kullananlara karşı çok dikkatli olarak hata yapmamalıdır." şeklinde konuştu.


CİHAN

Yorumlar