Gözütok: Başbakan'ın 'Kampüs Hastanesi'nin inşaatı başlıyor' vaadi havada kaldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Erzurum Sağlık Kampüs Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı'nca ihalesinin iptal edilmesini sert bir üslupla eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Gözütok: Başbakan'ın 'Kampüs Hastanesi'nin inşaatı başlıyor' vaadi havada kaldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Erzurum Sağlık Kampüs Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı'nca ihalesinin iptal edilmesini sert bir üslupla eleştirdi. Gözütok, söz konusu hastanenin yapımı için sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Yener Gözütok, Başbakan Erdoğan'ın Erzurum mitinginde, 'Kampüs Hastanesi'nin ihalesi yapıldı inşaatı başlıyor' vaadinin havada kaldığını kaydetti.

    BBP İl Başkanı Gözütok, 200 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan ve tamamlandığında içerisinde 6 hastanenin yer alacağı kampüsün siyasi oyunlara kurban edilemeyeceğini ifade etti. BBP İl Başkanı, "Sağlık Bakanlığı tarafından Erzurum’da yapımına başlanan ama yüklenici firmanın iflas etmesi nedeni ile 2 yıldır askıda kalan Sağlık Kompleksi Projesi özellikle seçim meydanlarının en hararetli meselelerinin başında geliyordu. Bu o kadar önemli ve şehir için o kadar özel bir durumdu ki, Başbakan bile Erzurum mitinginde meydanda koskoca şehir insanının gözlerine baka baka bu hastane yapılacak diye söz vermiş belki de bu vaat Erzurum’un yüzde 60 oranında oyuna teveccüh kazanmasının başlıca sebeplerinden birisi olmuştur. Erzurum her zaman ki gibi yine siyasilerin ağız oyununa kurban olmuştur. Yılan hikayesine dönen yatırım rafa kalkmıştır. Bu durumu seçim zamanı 'Biz Başbakan söz verdik kazanmamız lazım' diyerek köy köy gezen siyasilerimizin vicdanına havale ediyoruz. Siz sözünüzü tuttunuz, Erzurum lu da sözünü tuttu, ya Erzurum’a verilen sözler ne olacak bunların takipçisi olacak mısınız? Erzurum sandıkta yücelttiklerinin azizliğine uğramıştır. Vel hasılı hepimiz bir kere daha kaybetmişiz ve kandırılmışızdır. Oy verenler ve oy isteyenler ne düşünür bilmiyorum ama biz muhalefet olarak Erzurum’un hakkını sonuna kadar arayacağız ve bunun takipçisi olacağız." dedi.

    Gözütok, 3- 13 nisan tarihleri arasında Yakutiye Kent Meydanı'nda kurulan ve organizasyonda bazı eksikliklerin yaşanmasına rağmen kitap fuarının gerçekleşmesinde emeği geçtiği için Vali Ahmet Altıparmak'a da teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar