Gözü Dönmüş Koca Dini Nikahlı Eşini Kaynar Suyla Haşladı

Ağrı'da Nurettin A. isimli şahıs, dini nikahla yaşadığı bir çocuğunun annesi A.B.'yi, üzerine çaydanlıktaki kaynar suyu dökerek haşladı.

Google Haberlere Abone ol
Gözü Dönmüş Koca Dini Nikahlı Eşini Kaynar Suyla Haşladı

Ağrı'da 30 yaşındaki Nurettin A., dini nikahla yaşadığı bir çocuğunun anası 21 yaşındaki A.B.'yi, üstüne çaydanlıktaki kaynar suyu dökerek haşladı. Yüzü ve vücudunda mühim yanıklar oluşan genç bayan hastanede tedavi altına alındı.

KAYNAR SU DÖKÜP KAÇTI

Olay 28 Şubat günü Ağrı'nın Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Nurettin. A. ile 5 yıldır dini nikahla yaşayan ve devamlı şiddet gördüğünü iddia eden A.B., içerisinde tyükselişma çıktı. Tyükselişma esnasında iddiaya nazaran öncelikle A.B.'yi döven Nurettin A., peşinden üstüne çaydanlıktaki kaynar suyu dökerek kaçtı.

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yüzü ve vücudunda ağır yanıklar oluşan A.B., yakınları sebebi ile kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavinin peşinden Erzurum'a sevk edildi. Atatürk Ünivresitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavisi devam eden A.B., eşinden şikayetçi oldu.

'DAYAK ATTI, YERE YATIRDI...'

A.B., '5 sene boyunca şiddet gördüm. Olay günü de dayak attıktan sonra yere yatırdı ve üzerime çaydanlıkdaki kaynar suyu başımdan aşağı döktü. Yaşadığıma sevinemiyorum. Yakalanıp cezasını çeksin' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar