Gözaltına alınan polislere kelepçe takıldı

İstanbul’da, yolsuzluk, KCK, Balyoz ve Ergenekon soruşturmalarında görev alan emniyet mensuplarına yönelik gözaltılar sürüyor. Evinde yaklaşık 2 saat arama yapılan emniyet personeli Hikmet Kopar da kelepçe takılarak gözaltına alındı....

Google Haberlere Abone ol
Gözaltına alınan polislere kelepçe takıldı

İstanbul’da, yolsuzluk, KCK, Balyoz ve Ergenekon soruşturmalarında görev alan emniyet mensuplarına yönelik gözaltılar sürüyor. Evinde yaklaşık 2 saat arama yapılan emniyet personeli Hikmet Kopar da kelepçe takılarak gözaltına alındı.

Halkalı’daki Fulya Evleri C2 Sitesi’nde ikamet eden ve rütbesi öğrenilemeyen Hikmet Kopar’ın evine gelen çok sayıda polis, 2 saate yakın arama yaptı. Kelepçe takılarak gözaltına alınan Kopar, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Operasyon yapan polislerin ellerindeki dosyalar dikkat çekti.

Müvekkilinin evine gelen Kopar’ın Avukatı Özgür Gümüş, gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Operasyonla ilgili belirtilen gerekçeleri gazetecilerle paylaşan Gümüş, “Hükümeti ve devleti silahlı teşekkülle devirmeye teşebbüs, resmi evrakta sahtecilik, TCK 312, 316, 317, 204, 257 var. Şu ana kadar katıldığım arama ve dosyalarına baktım. Pırıl pırıl arkadaşlar benim gördüğüm kadarıyla. Müvekkilim ifadeye başvurulmak üzere şubeye götürüldü.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar