Gözaltına alınan polis: Başbakan'a yönelik iki suikasti engelledik

Yolsuzluk ve terörle mücadele eden polislere karşı yapılan darbe operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen polislerden Halil Karakuzulu, ifadesinde, çalıştığı süre zarfında Başbakan’a yönelik iki ciddi suikast...

Google Haberlere Abone ol
Gözaltına alınan polis: Başbakan'a yönelik iki suikasti engelledik

Yolsuzluk ve terörle mücadele eden polislere karşı yapılan darbe operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen polislerden Halil Karakuzulu, ifadesinde, çalıştığı süre zarfında Başbakan’a yönelik iki ciddi suikast girişimini önlediklerini açıkladı.

4 Temmuz 2014 tarihinde meslekten ihraç edilen Halil Karakuzulu, emniyetteki sorgusunda, usulsüz dinlemelerle ilgili suçlamaları reddetti. Bir çok kişiyi usulsüz dinlemekle suçlanan Karakuzulu’ya emniyetteki sorgusunda son sözünün sorulması üzerine, çalıştığı süre boyunca aldığı ödüller ile ilgili bilgilerin soruşturma dosyasına konulmasını istedi. Çalıştığı süre zarfında birçok başarılı operasyona imza attıklarını belirten Karakuzulu, “Çalıştığım süre zarfında, içerisinde illegal terör örgütlerine yönelik bir çok başarılı operasyon ifa edilmiştir. Bunlar içerisinde Sayın Başbakanımıza yönelik ciddi anlamda 2 suikast girişimi, yapılan üstün gayretli çalışmalar neticesinde engellenmiştir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar