Gözaltına alınan Emniyet Amiri: Hesap vermeyeceğim hiçbir şey yapmadım

Darbe girişimleri, KCK, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını yürüten polislere yönelik sahurda gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların sağlık kontrolü işlemleri devam ediyor. Sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma...

Google Haberlere Abone ol
Gözaltına alınan Emniyet Amiri: Hesap vermeyeceğim hiçbir şey yapmadım

Darbe girişimleri, KCK, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını yürüten polislere yönelik sahurda gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların sağlık kontrolü işlemleri devam ediyor. Sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen bir Emniyet Amiri: "Hesap vermeyeceğim hiçbir şey yapmadım." dedi.

Çeşitli illerde yürütülen operasyonda gözaltına alınan polislerin sağlık kontrolü işlemleri devam ediyor. Akşam saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 polis getirildi. Polislerden biri hastaneye getirilişi sırasında, "Zalimler için yaşasın cehennem." diye bağırdı.

İsminin Emniyet Amiri Kadri Cemil Yiğit olduğunu açıklayan bir polis, hastaneye getirilişi sırasında, "Polis çocukları yetim kalmasın diye yıllarca çalıştım kendi çocuklarımı ihmal ettim işte bu işte bu." dedikten sonra ellerindeki kelepçeleri gösterdi.

Yiğit; "Türk milletinin şehidine kelle diyenlerin Allah belasını versin." diye bağırdı. Yiğit'in bu sözleri hastane girişinde bekleyen bazı vatandaşlar tarafından alkışlandı. Yiğit, sağlık kontrolünün ardından çıkarılışı esnasında da; "Ne cemaatcisi arkadaşlar polisim ben polis. Hırsız terörist gördüm mü, bulur yakalarım. Emniyet Amiri Kadri Cemil Yiğit. Müslüman Türk aileden aile terbiyesi aldım. Polis Akademisi'nden devlet geleneği aldım. Devletim çağırdı geldim hesap vermeye. Hesap vermeyeceğim hiçbir şey yapmadım. Ebleh çocukları için, hesap sormasınlar diye, çocuklarına hesap sormasınlar diye memleketin çocuklarını yakanların Allah belasını versin." diye bağırdı. CİHAN

Yorumlar