Göstericilere kızan kadın tek başına eylemcileri engellemeye çalıştı

Okmeydanı’nda yasa dışı gösteri yapan yüzleri maskeli grup, polise taş, Molotofkokteyli, ses bombası ve şişe ile saldırdı. Göstericilere kızan bir kadın, tek başına grubun yanına giderek eylemi durdurmaya çalıştı. Uzun süre maskeli...

Google Haberlere Abone ol
Göstericilere kızan kadın tek başına eylemcileri engellemeye çalıştı

Okmeydanı’nda yasa dışı gösteri yapan yüzleri maskeli grup, polise taş, Molotofkokteyli, ses bombası ve şişe ile saldırdı. Göstericilere kızan bir kadın, tek başına grubun yanına giderek eylemi durdurmaya çalıştı. Uzun süre maskeli şahıslarla tartışan kadın daha sonra geri döndü.

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde toplanan yüzleri maskeli bir grup yola barikat kurarak polise taş, havai fişek, Molotof, ses bombası ve şişe attı. Polis ekipleri ise grubu dağıtmak için biber gazı ve plastik mermi kullandı. Polisin attığı biber gazından mahalledeki vatandaşlar da etkilendi. Riskli bölgede toplanan meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için polis ekipleri uzun süre uğraştı.

GÖSTERİCİLERE ÇOK KIZDI

İzinsiz gösteri yapan terör örgütü yandaşlarına kızan bir kadın ise maskeli grubun yanına giderek, tepki gösterdi. İsmi öğrenilemeyen kadın bir süre maskeli şahıslarla konuşarak eylemi bitirmelerini istedi. Şahıslara tepki gösteren kadın başarılı olamayınca söylene söylene geri döndü.

Okmeydanı’ndaki gerginlik devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar