Görme engellileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 5 yaralı

Gaziantep’te görme engelli kursiyerleri taşıyan servis minibüsünün kontrolden çıkarak devrildiği kazada 4’ü kursiyer, 5 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Görme engellileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 5 yaralı

Gaziantep’te görme engelli kursiyerleri taşıyan servis minibüsünün kontrolden çıkarak devrildiği kazada 4’ü kursiyer, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Abdülkadir Konukoğlu Bulvarı Köylü Garajı mevkinde meydana gelen kazada, Ahmet Doruk kontrolündeki 27 S 0170 plakalı görme engellileri taşıyan servis minibüsü yoldan çıkarak devrildi. Servis aracı içerisinde bulunan 4 kursiyer ve servis şoförü yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Dr. Ersin Arslan ve 25 Aralık Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kaza yapan servis aracı çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, kaza alanına gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Ağır yaralının olmadığını dile getiren Özcan, 5 kişinin yaralandığını ifade etti. Özcan, “Can kaybımız yok. Buna şükrediyoruz. 5 tane öğrencimiz yaralı. Çok hafif yaralılar. Allah bizi bu kazalardan esirgesin. Bu kazada bir araç sıkıştırması olmuş. Araç ani manevra yapmış, o şekilde buraya uçmuş.” dedi.

Servis aracının çekilmesinin ardından yol güvenli bir şekilde trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar