Görev şehidi olan Emniyet Müdürü Ahmet Er, memleketine uğurlandı

Görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Er için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Er, gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere polis helikopteriyle memleketi...

Google Haberlere Abone ol
Görev şehidi olan Emniyet Müdürü Ahmet Er, memleketine uğurlandı

Görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Er için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Er, gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere polis helikopteriyle memleketi Balıkesir’e uğurlandı.

Törene, Ahmet Er’in eşi, babası, annesi, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde görevli emniyet amirleri ve personeli ile meslektaşları katıldı. Hayatını kaybeden 38 yaşındaki Ahmet Er’in naaşı tören alanına alındı. Törene eşi Er’in Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Ahmet Er’in eşini sakinleştirmeye çalışan meslektaşlarının da gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Aile daha sonra törendeki yerini aldı. Ahmet Er için saygı duruşunda bulunulup, öz geçmişi okundu. Törende konuşan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, genç yaşta hayatını kaybeden Er için toplandıklarını söyledi. Er’in görevi başında kalp krizi geçirdiğini, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığını hatırlatan Kartal, Er’in görev şehidi olduğunu söyledi. Ailesinin teşkilatın güvencesi altında olacağını ve kendilerine sahip çıkacağını anlattı. Tören dua okunmasıyla son buldu.

"ALLAH ONU DAHA ÇOK SEVİYORMUŞ, YANINA ALDI"

Polislerin omzunda cenaze aracına taşınan Er’in cenazesi daha sonra helikopterin bulunduğu alana götürüldü. Ahmet Er’in bir arkadaşı babasının boynuna sarılarak gözyaşı döktü. Polisin, ‘Balıkesir’e tayinini isteyecekti’ sözlerine baba, ‘Allah onu daha çok seviyormuş, yanına aldı.” cevabını verdi. Aile de görev şehidi Er'in bulunduğu helikoptere bindi.

Helikoptere konulan Er’in naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Balıkesir’e gönderildi.

CİHAN

Yorumlar