"Gönüllerimiz arasında mesafe yok"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Develi'de bir dizi ziyarette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
"Gönüllerimiz arasında mesafe yok"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Develi'de bir dizi ziyarette bulundu. İlçe meydanında halka seslenen Başkan Özhaseki, "Develi ile aramızda Erciyes dağı var; ama gönüllerimiz arasında mesafe yok" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Develi ziyaretine Saray Halı ile başladı. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve Develi Belediye başkan adayı Mehmet Cabbar ile birlikte Saray Halı fabrikasını ziyaret eden Başkan Özhaseki, Saray Halı Genel Koordinatörü Nadir Yörüktümen ve yöneticiler tarafından karşılandı. Fabrika yemekhanesinde çalışanlara seslenen Başkan Özhaseki, seçimlerden sonra Develi'nin Büyükşehir'e bağlı merkez ilçe olacağını hatırlatarak "Kayseri'yi nerden alıp nereye getirdiğimizi siz biliyorsunuz. Develi'ye de ihtiyacı olan tüm hizmetleri getireceğiz" dedi. Başkan Özhaseki'ye fabrika çıkışında, Genel Koordinatör Nadir Yörüktümen tarafından halı hediye edildi.

Buradan ilçe merkezine geçen Başkan Özhaseki Cuma namazını kılmak üzere gittiği Çarşı Camii önünde vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Daha sonra ilçe meydanında halka hitap eden Başkan Mehmet Özhaseki, seçim dönemlerinin bir anlamda hesap verme dönemi olduğunu belirterek, "Allah'a şükür bizim veremeyeceğimiz hesap olmadı. Dün yola çıkarken ideolojik belediyecilik yapmayacağız, hizmet belediyeciliği yapacağız diyerek söz vermiştik. Hiçbir ayırım gözetmedik. Gece gündüz demeden çalıştık. Hiç mazeret üretmedik. Kimseyle de kavgamız olmadı. Sadece hırsızlarla, uğursuzlarla, yolsuzlarla kavga ettik" dedi.

Kayseri'ye bugüne kadar neler yapıldığına herkesin şahit olduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, "Develi ile Kayseri arasında Erciyes dağı var. Ama gönüllerimiz arasında mesafe yok. Develi'ye neler yapacağımızı göreceksiniz" diye konuştu. Bu ziyaretinde sadece selamlamak istediğini ve 18 Mart Salı günü miting için Develi'ye geleceklerini ifade eden Başkan Özhaseki daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatına geçerek partililerle görüştü.

İlçe teşkilatında söz alan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz tüm teşkilat mensuplarından son 15 günde daha çok çalışmalarını isteyerek "Ne mutlu ki bütün gücümüzle destekleyeceğimiz çok kıymetli adaylarımız var" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de insan hayatında her zaman iyilerle kötüler arasında bir mücadelenin söz konusu olduğunu belirterek, önemli olanın bu mücadelede iyilerin yanında yer almak olduğunu söyledi. Özhaseki, "Mücadele etmezsek idareye iyiler gelmez" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe teşkilatında partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Develi'den ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar