Gönül Koleji öğrencileri, Cambridge Üniversitesi'nin sınavlarında ter döktü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Özel Gönül Ortaokulu öğrencileri, Cambridge Üniversitesi'nin dünya genelinde düzenlediği Esol Dil Sınavı'nda ter döktü. Dünyanın en ünlü üniversitelerinden Cambridge’nin...

Google Haberlere Abone ol
Gönül Koleji öğrencileri, Cambridge Üniversitesi'nin sınavlarında ter döktü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Özel Gönül Ortaokulu öğrencileri, Cambridge Üniversitesi'nin dünya genelinde düzenlediği Esol Dil Sınavı'nda ter döktü.

Dünyanın en ünlü üniversitelerinden Cambridge’nin seçkin okullarla işbirliği yaparak düzenlediği Cambridge ESOL–Diğer Bir Dil Konuşanlar İçin İngilizce (English for Speakers of Other Languages) sınavına Konya ev sahipliği yaptı.

Özel Gönül Koleji Toplam 54 öğrenci ile sınavlara katıldı. İngilizce Zümre Başkanı Tunay Akkol, "Bu sene altıncı kez katıldığımız ESOL sınavlarında en yüksek katılımı yakaladık. Sınavın objektif ve uluslar arası geçerliliği olması öğrencilerimizi ayrıca motive ediyor." dedi. Akkol, “Öğrencilerimiz temel İngilizce becerileri Speaking (Konuşma), Writing (Yazma) ve Listennig (Dinleme) başlıkları altında değerlendirilecektir. Ayrıca sınava katılan öğrencilere, Cambridge Üniversitesi tarafından uluslararası geçerliliği olan sertifikalar verilecek." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, "Öğrencilerimizin her geçen gün İngilizceye olan ilgilerini artırmak bize mutluluk veriyor. Uluslar arası geçerliliği olan güvenilir ve objektif bir sınavda öğrencilerimizin başarılı olmalarını görmek bizleri heyecanlandırıyor. Sınavlara hazırlık aşamasında emeği geçen başta İngilizce zümre başkanımızı ve tüm İngilizce öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar