Gönül Koleji, Beyşehir'de satranç turnuvası düzenledi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Gönül Koleji geleneksel hale gelen Beyşehir geneli satranç turnuvasının ikincisini gerçekleştirdi. Beyşehir’ de tüm anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında...

Google Haberlere Abone ol
Gönül Koleji, Beyşehir'de satranç turnuvası düzenledi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Gönül Koleji geleneksel hale gelen Beyşehir geneli satranç turnuvasının ikincisini gerçekleştirdi. Beyşehir’ de tüm anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştiren turnuva 5 tur üzerinden yapıldı. 216 öğrencinin katıldığı yarışma da 5 hakem görev yaptı. Yarışmada öğrencilerin çok keyifli anlar yaşadığı görüldü.

Türkiye Satranç Federasyonu Beyşehir Bölge Temsilcisi Durmuş Yıldırım, " Bir zeka oyunu olan Satranç turnuvasının bu sene ikincisini düzenledik. Beyşehir halkına ve çocuklarımıza satranç sporunu sevdirmek için gayret ediyoruz. Bugüne kadar düzenlediğimiz yarışmalarda katılımın arttığını görmek bizi memnun ediyor. Yarışmanın organizasyonunu üstlenen Özel Gönül Koleji İdareci ve Öğretmenlerine teşekkür ederim.”dedi.

Beyşehir Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük: "Okulumuzda düzenli olarak satranç dersleri yapıyoruz. Öğrencilerimizin düzenlediğimiz aktivitelerle sosyalleşmelerine katkıda bulunmak istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza zihinsel, sosyal ve kültürel olarak değerler kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar