Gönen'de camilerde ramazan temizliği

Gönen Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı münasebeti ile ilçe merkezindeki camilerde temizlik çalışması başlattı. Halıların yıkandığı çalışmalarda avize ve ayakkabılık dahil köşe bucak toz alındı, camlar silindi. Gönen Belediyesi Ramazan...

Google Haberlere Abone ol
Gönen'de camilerde ramazan temizliği

Gönen Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı münasebeti ile ilçe merkezindeki camilerde temizlik çalışması başlattı. Halıların yıkandığı çalışmalarda avize ve ayakkabılık dahil köşe bucak toz alındı, camlar silindi.

Gönen Belediyesi Ramazan ayı münasebeti ile daha kalabalık cemaat topluluklarını ağırlayacak olan camilerde temizlik çalışması başlattı. Yapılan çalışmada camii halıları ve perdeleri yıkanırken, ayakkabılık ve camların tozu alındı, avizeler elden geçirildi. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, camilerde temizliğe zaten önem verildiğini ancak Ramazan ayı münasebeti ile cemaatin kalabalıklaştığını söylediği açıklamasında, "Ramazan ayı duygularımızı daha hassas yapıyor. Böylesine önemli bir ay öncesinde böyle bir çalışma başlattık. Ramazan'ın tüm insanlık âlemine hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar