Gölette Ağlara Dolanan Amca ve Yeğeni Boğularak Öldü

Adapazarı'nda gölette gezinti yaparken bindikleri kayık alabora olunca balık ağlarına dolanan Cemal Sezer ve yeğeni Muhammet Sezer boğularak hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Gölette Ağlara Dolanan Amca ve Yeğeni Boğularak Öldü

Adapazarı'nın Çaltıcak Mahallesi'nde 7 yaşındaki yeğeniyle müşterek gölette gezinti yaparken bindikleri kayık alabora olunca balık ağlarına dolanan Cemal Sezer ve yeğeni Muhammet Sezer boğularak öldü. Yaşadıkları evin yanındaki gölette can verici amca yeğenin akrabaları da hadise yerinde sinir krizi geçirdi.

TEKNE BİR ANDA ALABORA OLDU

Olay, Adapazarı Çaltıcak Mahallesi'nde olan Taşkısığı Göleti'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Cemal Sezer kardeşinin torunu olan 7 yaşındaki Muhammet Sezer ile müşterek gölette gezintiye çıktı. Amca-yeğenin gezdiği tekne gölet arasında bir anda alabora olunca 7 yaşındaki Muhammet Sezer gölete düştü.

YEĞENİNİ KURTARMAK İSTERKEN AĞLARA TAKILDI

Yeğenini kurtarmak için gölete atlayan Cemal Sezer, onunla müşterek gölette olan balık ağlarına takıldı. Bir zaman çırpınan lakin ağlardan sıyrılmayı başaramayan Cemal Sezer ile 7 yaşındaki yeğeni Muhammet boğularak van verdi.

JANDARMA VE AFAD EKİPLERİ ARAMAYA KATILDI

Facia, amca ve yeğenin akrabaları onlardan haber alamayınca şüphelenerek Cemal Sezer ve Muhammet Sezer'i aramaya çıktıklar. Göletteki teknenin alabora olduğunu görünce, vaziyet jandarma ekiplerine haber verildi. Bunun üstüne gölete fazla aşırı sayıda jandarma ve AFAD takımı sevkedildi.

CANSIZ BEDENLERİ GÖLETTEN ÇIKARILDI

Gölette bir zaman arama oluşturan ekipler, 54 yaşındaki Cemal Sezer'in cesedine göletteki ağların arasında buldu. Arama kurtarma ekipleri Cemal Sezer'in cesedini ağlarla müşterek kıyıya çıkardı. Cemal Sezer'in cesedi cenaze aracıyla Yenikent Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 7 Yaşındaki Muhammet Sezer'in cesedi ise akşam saatlerinde göletten çıkartıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Boğularak ölen amca-yeğenin yakınları hadise yerinde sinir krizi geçirdi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar