Göle dönen yolda çok sayıda aracın plakası suya düştü, sürücüler telaşlandı

Ülke genelinde günlerdir etkili olan sağanak yağışlar, altyapısı yetersiz noktalarda vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Ankara Etimesgut ilçesindeki ana yollardan biri de dün akşam sağanak yağış nedeniyle bazı noktalarda göle dönüştü....

Google Haberlere Abone ol
Göle dönen yolda çok sayıda aracın plakası suya düştü, sürücüler telaşlandı

Ülke genelinde günlerdir etkili olan sağanak yağışlar, altyapısı yetersiz noktalarda vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Ankara Etimesgut ilçesindeki ana yollardan biri de dün akşam sağanak yağış nedeniyle bazı noktalarda göle dönüştü. Belediye temizlik ekipleri, yolda birikmiş suyu tahliye etmek için yoğun gayret gösterirken, çalışmalar sırasında su birikintisinin yer aldığı yolda çok sayıda aracı plakasını düşürdüğü görüldü.

Yolda suyun çekilmesinden sonra bulunan 20'ye yakın araç plakası çevredekiler tarafından fark edilerek kaldırım üzerine bırakıldı. Plakasının düştüğünü fark eden bazı sürücülerin geri gelerek yol kenarındaki plakalar arasında kendi plakasını araması ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Kimi sürücülerin ise su birikintisi içerisinde ve yol üzerinde plakasını bulabilmek için sağa sola koşturması dikkati çekti.

Yaşanan olağanüstü durum üzerine trafik polisleri sürücüleri yardımcı olmak gayesiyle bölgeye yönlendirildi.

CİHAN

Yorumlar