Göle dönen Sanayi Sitesi esnafından çaylı tepki

Kahramanmaraş'ta beklenen yağışlar, bir çok yerde su baskınlarına yol açtı. Elbistan'da geceden başlayıp akşam saatlerine kadar devam eden yağmur, işyerlerinin sular altında kalmasına yol açtı.

Google Haberlere Abone ol
Göle dönen Sanayi Sitesi esnafından çaylı tepki

Kahramanmaraş'ta beklenen yağışlar, bir çok yerde su baskınlarına yol açtı. Elbistan'da geceden başlayıp akşam saatlerine kadar devam eden yağmur, işyerlerinin sular altında kalmasına yol açtı. Bu duruma ironi yaparak yaklaşan sanayi esnafı, sun-i göle nazır çay içti.

Gün boyunca devam eden yağmur yağışı sonucu Küçük Sanayi Sitesi'nde bazı bloklar su altında kaldı. Esnaflar sabah işyerlerine geldiklerinde biriken su yüzünden işyerine giremedi. Araçlar sanayi sitesi içerisinde güçlükle ilerlerken bu duruma tepki gösteren bazı esnaflar, her yağıştan sonra yaşanan bu soruna çözüm bulunamadığını dile getirdiler. Bir esnaf, işyerinde demlediği çayı biriken suya nazır içerken, "Sahile nazır çay içiyoruz burada. Göl olmadığından böyle gölleniyor, sahile nazır çay içiyoruz buyurun beraber içelim." diyerek tepkisini ortaya koydu.
CİHAN

Yorumlar