Gölbaşı'nda Kutsal Emanetler sergisi açıldı

Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" isimli yarışma kapsamında, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Kutsal Emanetler" sergisi açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gölbaşı'nda Kutsal Emanetler sergisi açıldı

Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" isimli yarışma kapsamında, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Kutsal Emanetler" sergisi açıldı. Açılışta İmam Hatip Veysel Gümüş'ün Kur'ân okuduğu ve dua ettiği sergi bir ay devam edecek.

Ülke genelinde yüz binlerce kişinin Hz. Muhammed (SAV)'i tanıması ve hayatını öğrenmesi amacıyla düzenlenen yarışma, her yerde ayrı bir heyecana vesile oluyor. "Kaybedeni olmayan yarışma" sloganıyla duyurulan yarışmanın Gölbaşı ayağında, Efendimiz'den kalan emanetlerin fotoğrafları sergileniyor. Yarışmanın irtibat ve kayıt bürosu olarak düzenlenen mekanda ziyaretçiler, hem okunmak üzere salavat ve hatim paylaşırken hem de kutsal emanetlerle bir kez daha O'na saygılarını ifade ediyor. Dernek yöneticileri, yaptıkları açıklamada 20 bin broşürle kapıları tek tek çalıp insanları kitap okumaya davet ettiklerini, aynı sayıda katılım hedeflediklerini söyledi. Sergiyi gezenler ise yarışmaya katılmak için kayıt yaptırdıklarını belirtirken düzenleyenlere hayra vesile oldukları için teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar