Göksun-Kahramanmaraş kara yolundaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Göksun-Kahramanmaraş kara yolunun 11’inci kilometresinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.Kaza, sabah saatlerinde Göksun-Kahramanmaraş kara yolunun 11’inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Afşin ilçesine sebze ve meyve...

Google Haberlere Abone ol
Göksun-Kahramanmaraş kara yolundaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Göksun-Kahramanmaraş kara yolunun 11’inci kilometresinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde Göksun-Kahramanmaraş kara yolunun 11’inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Afşin ilçesine sebze ve meyve taşıyan 47 yaşındaki Ahmet Özdemir yönetimindeki kamyonet, akraba olmadıkları belirtilen 55 yaşındaki Fazlı Özdemir yönetimindeki otomobil ile Püren köyü yakınlarında çarpıştı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Fazlı Özdemir ile yanında bulunan 80 yaşındaki annesi Gülkız Özdemir ve 36 yaşındaki kızkardeşi Hatice Doğan yaşamını yitirdi.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, yarım saat süren çalışmasıyla sıkıştıkları yerden çıkarılan anne ve 2 çocuğunun cesetleri, otopsi için morga gönderildi. Kamyonet sürücüsü Ahmet Özdemir’in gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CİHAN

Yorumlar