Gökdağ: Yaşanan olay hepimizi derinden sarstı

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden kömür işçileri için başsağlığı mesajı yayımladı. Gökdağ, “Yaşanan olay hepimizi derinden sarsmıştır. Başımız...

Google Haberlere Abone ol
Gökdağ: Yaşanan olay hepimizi derinden sarstı

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden kömür işçileri için başsağlığı mesajı yayımladı. Gökdağ, “Yaşanan olay hepimizi derinden sarsmıştır. Başımız sağ olsun. Hastanedeki madencilerimize acil şifalar ediliyorum.” dedi.

Yaşanan facianın, AKP iktidarının iş güvenliği konusunda ne kadar ciddiyetsiz davrandığının açık göstergesi olduğunu belirten Gökdağ, “İnsan yaşamı bu kadar ucuz olmamalıdır. Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu faciada ihmali bulunan tüm yetkilileri istifaya çağırıyorum. Yakınlarını kaybeden ailelerin acısı acımızdır. Ülkemizi yasa boğan bu faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı olarak kurtarılan işçilerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Kurtarılmayı bekleyen madencilerimizin biran önce sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum.” diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar