Gökçek ve Çetin, Pursaklar’da ikinci seçim merkezini açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar’daki seçim koordinasyon merkezinin (SKM) ikincisinin açılışını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Gökçek ve Çetin, Pursaklar’da ikinci seçim merkezini açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar’daki seçim koordinasyon merkezinin (SKM) ikincisinin açılışını yaptı.

    Pursaklar Şehit Salim Akgül Caddesi üzerinde bulanan AK Parti Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden AK Parti adayı olan Melih Gökçek, Pursaklar Belediye Başkanı ve yeniden adayı Selçuk Çetin, meclis üye adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Açılışta konuşan Melih Gökçek, sokak eylemlerine dikkat çekerek “Televizyonlarda sokakları karıştıracaklarını söylemiştim. Şimdi başladılar yakıp yıkmaya. 30 Mart seçimleri bir yerel seçim olmaktan çıkmıştır. Yaptığımız anketlerde hem Selçuk Başkan hem de benim Pursaklar’da oylarımız yüzde 70’in üzerinde. Sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

    ÇETİN: BİZİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLER İÇİN HER ŞEY MÜBAHTIR

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar’a en büyük mührü ilçe yaparak vurduklarını söyledi. 10 yıldır ilçede hemşehrilerinin desteğiyle hizmet ettiğini belirten Başkan Çetin, “Tek hedefimiz gök kubbede hoş bir seda bırakmak oldu. Tebessüm şehri haline geldik. Pursaklar’ı ilçe yapacağız dedik ve yaptık. Merkezi yönetimin tüm hizmetlerini siz değerli hemşehrilerimizin ayağına getirdik.” diye konuştu.

    İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlara destek verdiklerini kaydeden Çetin, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Desteğimizi ve gayretimizi sizler için harcadık. Yapılan hizmetler boşa gitmiyor. Sizler bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Pursaklar’ın her yerinde belediyemizin hizmetleri ile karşılaşıyorsunuz. Sizin, bizim gibi düşünmeyenler için her şey mubahtır. Kendileri hırsız ise karşılarındakini de hırsız bilirler. Kendileri hizmet etmiyorsa karşılarındakileri de hizmet etmiyor biliyorlar. Ama sizler kimin hizmet ettiğini en iyi bilen ve görenlersiniz. Destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

    Açılış kurdelesini Melih Gökçek ile Selçuk Çetin birlikte kesti. CİHAN

Yorumlar